Verlichting op maat met Lumiko Modulair

Lichtbeleving verschilt per persoon. Daarmee gaan dan ook veel verschillende klantwensen gepaard waar installateurs een passende invulling aan willen geven. Lumiko helpt daarbij met de nieuwe Modulair collectie: een programma led-spots, downlighters en trackspots waarmee installateurs unieke armaturen kunnen samenstellen.
 
Combineren
De nieuwe Modulair collectie is een aanvulling op het bestaande Lumiko assortiment. De collectie bestaat uit meer dan 120 onderdelen die de installateur in verschillende combinaties met elkaar tot duizenden unieke armaturen kan samenstellen. Dit omvat niet alleen de vorm van het armatuur (rond of vierkant, met stucrand of zonder) maar ook het lichtbeeld. Met filters kan de lichtstraal bijvoorbeeld breder of ovaal worden gemaakt, of kan de verblindingsfactor worden gereduceerd.
 
Compleet model of zelf samenstellen
Een installateur kan ervoor kiezen om snel aan de slag te gaan met vooraf geconfigureerde armaturen, of om vanaf het begin een armatuur zelf samen te stellen. Dit systeem werkt niet alleen voor led-spots maar ook voor downlighters en trackspots. Zo blijft de installateur flexibel in het vinden van een passende oplossing met de vertrouwde kwaliteit van Lumiko led.
 
Hoge kwaliteit en lange levensduur
De Lumiko led dankt zijn lange levensduur en behoud van kleur en output aan het feit dat de led en de driver apart worden aangeboden in plaats van geïntegreerd. Dit zorgt voor een levensduur van 50.000 branduren en maakt de wijze van aansturing tevens flexibel. Door van driver te wisselen wordt de verlichting dimbaar en aan te sturen via WiFi of DALI.
 

Advies en keuzehulp
Op onze website vindt u een snelzoekkaart die een stappenplan bevat voor het samenstellen van armaturen. Daarnaast staan de medewerkers van Klemko Techniek klaar om u te adviseren via info@klemko.nl, of 088-0023300. Via deze wegen kunt u tevens een afspraak maken voor een adviesgesprek met één van onze vertegenwoordigers.
 
Maak uw oplossing uniek met Lumiko Modulair.
 
Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden