Stekerbaar installeren

Stekerbaar installeren voor woningbouw & utiliteitsbouw

Het wordt steeds belangrijker om sneller te kunnen installeren, maar toch de kwaliteit van de installatie te behouden. Het stekerbaar installeren biedt hierin de oplossing - de installatietijd wordt 3 tot 10 maal verkort, het aantal fouten daalt tot wel 90% en de flexibiliteit van de installatie wordt vergroot.

Plug & play: stekerbaar installeren. U hoeft niet meer te meten, te knippen en te strippen. De kabels zijn al voorzien van connectoren, op de juiste lengte en de verdeler is al voorgemonteerd. Bij stekerbaar installeren wordt er niet meer gewerkt met losse componenten, maar met volledig afgemonteerde prefab producten.

Stekerbare oplossingen
Wij denken graag met u mee om uw installatie sneller en efficiënter te maken, door het toepassen van onze stekerbare oplossingen. Of u nu kiest voor Wieland GST18, Wago Winsta of Wago Winsta RD connectoren (Winstalleren), bij ons bent u aan het juiste adres. Klemko heeft een breed assortiment aan aanwezigheidsmelders, hiervan zijn bijna alle sensoren stekerbaar te installeren.

Enkele voorbeelden:

Eco sensor voorzien van Wieland GST 18
De PLF-IB-PIR-ECO sensor heeft door zijn platte detectie-oog een opbouwhoogte van slechts 4,5 mm. Hierdoor valt de sensor bijna niet op en is dus uitermate geschikt voor de ruimtes waar design het belangrijkste aspect is. Zelfs met een platte lens heeft de sensor een detectiediameter van 7 meter op een hoogte van 2,5 meter, wat aan te passen is naar wens door middel van het meegeleverde lensmasker. Voorzien van GST 18 om snel en efficiënt te kunnen installeren. Ook verkrijgbaar in Wago Winsta & Wago Winsta RD.

Sensor voor praktisch elk verlaagd en systeemplafond
Deze PLF-IBPIR1U-WIN plafondinbouw aanwezigheiddetector is eenvoudig in te bouwen in praktisch elk verlaagd en systeemplafond. De schakelunit verdwijnt door het boorgat van 65mm in het plafond. Na montage van de extra platte sensor is deze bijna onzichtbaar. De detector heeft 1 potentiaalvrij relais waarmee hoge inloop stromen van allerlei verlichtingssoorten ingeschakeld kunnen worden maar ook allerlei externe besturingssystemen worden aangestuurd. Voorzien van Wago Winsta connectoren om snel en efficiënt te kunnen installeren. Ook verkrijgbaar in Wago Winsta RD & Wieland GST18.

Universele aanwezigheidsmelder voor verschillende plafondmontages
De sensor 870974 onderscheid zich door de multifunctionele manier van monteren. Deze is namelijk in te bouwen in een verlaagd plafond, in centraal-of inbouwdoos of opbouw tegen het plafond of centraaldoos. In de opbouwuitvoering is de sensor spatwaterdicht IP44, ideaal voor buiten toepassingen. Veel installateurs hebben deze standaard in de bus liggen, omdat deze sensor in vrijwel alle toepassingen inzetbaar is. Voorzien van Wago Winsta connectoren om snel en efficiënt te kunnen installeren. Ook verkrijgbaar in Wago Winsta RD & Wieland GST18.

Download onze snelzoekkaart
Een overzicht van de artikelnummers en specificaties is terug te vinden in onze snelzoekkaart - onderaan te downloaden.

Snelzoekkaart

Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden