Samen vooruit met CANALIT

Er zijn altijd mogelijkheden om elkaar te helpen om slimmer, efficiënter en duurzamer te werken. Met die gedachte is CANALIT ruim 30 jaar geleden begonnen om oplossingen te zoeken voor problemen die als vanzelfsprekend werden beschouwd. Altijd met de installateur en groothandel als uitgangspunt. De producten in het assortiment leidingkokers, kabelkanalen, aircokanalen, bedradingskokers en tapes zijn voorzien van besparende vernieuwingen, en hier komen dan ook continu verbeteringen bij.


De CANALIT garanties
-    Schoon en beschermd: wat mooi is moet mooi blijven. Onze blauwe folie houdt de producten schoon van productie tot installatie.
-    Kostenbesparing: de verpakking beperkt verspilling en slimme kokers zoals ons Systeem25 besparen op materiaal en installatietijd.
 

Campagne en vernieuwing
Met 30 jaar ervaring op zak, een nieuwe samenwerking met Klemko Techniek B.V. en een drive naar vernieuwing is CANALIT klaar voor nieuwe stappen. Daarom vieren we in het laatste kwartaal van 2016 met innovaties en een grootschalige campagne het verleden en de toekomst van CANALIT en de partnerschappen die we hebben opgebouwd. Meer informatie volgt. ...lees verder...
 
Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden