Samen klaar voor de toekomst

De innovaties in de elektrotechniek staan nooit stil. Wij als producent van elektrotechniek weten dat maar al te goed. Als je er niet iedere dag intensief mee bezig bent zoals wij, is het soms lastig om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Daarom delen wij door middel van trainingen onze kennis graag met professionals die, net als de vooruitgang, nooit stil staan.


De kosteloze trainingen worden afgestemd op de behoeften van de aanwezigen. Tijdens de trainingen bespreken wij de laatste trends en ontwikkelingen en de oplossingen die wij bieden. Hierbij bespreken we ook de techniek achter led, led dimmen, sensoren en installatietechniek.
In ons unieke belevingscentrum beleef je het effect van goede verlichting en sensoren zelf en kun je ook in de praktijk aan de slag met verschillende oplossingen.
 
Projectleider Hakim van installatiebedrijf van Ginderen B.V. die zelf de training gevolgd heeft vertelde ons dat hij de training iets vindt waar de gehele elektrotechnische branche, van groot tot klein bedrijf iets aan heeft.
 
Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste innovaties in de elektrotechniek en de kennis van je werknemers of collega’s weer helemaal up to date brengen?
Twijfel dan niet en stuur een mailtje naar: info@klemko.nl of pak de telefoon en bel: +31(0)88 0023300 voor een afspraak.
 
Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden