Op het tropische Curaçao : Megastore Kooyman

Begin 2017 is er begonnen met de bouw van de tweede Kooyman Megastore op Curaçao, een belangrijke speler op de ‘doe-het-zelf’ markt. De tweede vestiging op Curaçao zorgt ervoor dat Kooyman haar klanten nog beter en completer van dienst kan zijn. Om de Kooyman Megastore Jan Noorduynweg aan de bevolking van Curaçao te introduceren, is er afgelopen november 2017 een feestelijke opening geweest.

Opvallend is de megastore zeker, een indrukwekkende 4.600 m2 en een drive thru! Bij binnenkomst van de winkel valt het natuurlijk witte licht op de deurmat van Kooyman. De acht 60x60 Lumiko downlighters hebben een lichtstroom van 3200 lumen bij een stralingshoek van 100°. De 4000 Kelvin kleurt de muren helder wit en brengt een mooi egaal beeld op de werkvloer. Het inbouw armatuur valt mooi weg in het systeemplafond en heeft een minimale hoogte van 41mm. Een plat armatuur die genoeg ruimte laat om voedingen en draden netjes weg te kunnen werken.
 

Ook in de kantine van Kooyman passen de armaturen perfect. De uitstraling van de verlichting oogt rustig en symmetrisch. Iets waar een werknemer behoefte aan heeft tijdens zijn/ haar pauze.
Tevens heeft dit armatuur een UGR waarde van < 19. Het toepassen van de juiste verlichting verdient veel aandacht omdat dit van grote invloed is op de productiviteit en functioneren van een mens. Het licht moet helder genoeg zijn om werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren, maar mag niet zorgen voor verblinding.


Erik Leeuwenburgh, eigenaar van het bedrijf Re-light, gevestigd op Curaçao heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld. Naast de prijs is een goed advies, maatwerk en service het belangrijkste voor hem. “Wij werken er constant aan om up- to- date te blijven in de snel veranderde LED technologie”.

www.re-light.com

 
Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden