LED verlichting in vrolijke appartementen op Curaçao

De 23 appartementen in het Kunuku Aqua Resort zijn gebouwd in een speelse Caribische stijl. Deze vrolijke gekleurde appartementen vragen om top kwaliteit LED verlichting die mooi en sprankelend licht geeft, een product waar Klemko voor kan zorgen.

De appartementen zijn met prachtige materialen gebouwd, luxueus en met veel ruimte ontworpen, zij vragen om mooie LED verlichting. Erik Leeuwenburgh, eigenaar van het bedrijf Re-light liet zich dit geen twee keer zeggen. Hij gaf een goed advies over welke lichtkleur toe te passen in iedere ruimte, allesbepalend om een kamer aangenaam warm in plaats van kil en koud te laten overkomen.Binnen in deze luxe appartementen vallen meteen de dubbelzijdige wand opbouw LED spotjes op. Bevestigd aan een stuk hout om een landelijk effect te geven, past het helemaal bij deze ruim opgezette woonkamer. De warm witte  licht kleur die de spot geeft, verlicht niet alleen de onderkant maar ook de bovenkant van de woonkamer. Dit is voldoende licht om de gehele woonkamer in een gezellige sfeer te brengen.
Om het huis meer eenheid  te geven zijn deze armaturen ook geplaatst in de twee slaapkamers. Dit Klemko armatuur is inclusief driver en heeft twee XPG Ledchips van ieder 1,2Watt. Het strakke design in aluminium zorgt voor een chique uitstraling.In de keuken en buiten op het terras zijn er andere spots geplaats. De Verona spot, al jaren een hardloper bij Klemko is hier geplaatst in een viervoudig aluminium armatuur. Met de vier stuks 2,3Watt spotjes wordt het keukenblad goed aangelicht voor een heerlijke Caribische maaltijd. Deze kan daarna buiten worden genuttigd waar hetzelfde armatuur op het overdekte terras is geplaats.


 
 

Een LED spot die je overdag misschien over het hoofd zou zien, is de indirecte verlichting die gemonteerd is in de buitentrap. Op de twee verdieping bevindt zich nog een appartement. Om bij de entree te komen, is er een trap verlicht met de Tilos, Klemko’s muur inbouw armatuur. Deze indirecte verlichting zorgt niet alleen voor sfeer maar ook voor veiligheid. De licht output van dit armatuur is 150 lumen met een stralingshoek van 35°.

Met de verschillende armaturen LED verlichting van Klemko Techniek is dit vrolijke familiepark daadwerkelijk een sprankelend paradijs.
 
www.re-light.com
www.klemko.nl
 
Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden