eetcafe 't Pumpke

Voor het gezellige Eetcafé ’t Pumpke in het centrum van Nistelrode mocht Lumiko de verlichting ontwikkelen en leveren. De verlichting zorgt voor een prachtige beleving en valt in de industriële identiteit van het eetcafé nauwelijks tot niet op.
 


Via Elektrototaalmarkt en in samenwerking met Interieurarchitect Erma Koster van Janssen en Ko hebben wij samen het verlichtingsplan uitgewerkt en de verlichting mogen leveren. Accountmanager Danny Miac: ‘‘Zij zochten een industriële trackrail voor hun industriële look en hiervoor hebben wij onze 3-fase railverlichting kunnen leveren met kleine dimbare trackspots. Met name de trackspots moesten fase afsnijding dimbaar zijn om op verschillende momenten een ander lichtbeeld te kunnen leveren. Hierdoor heeft de klant ieder moment van de dag de mogelijkheid om een passende sfeer te creëren. Daarnaast moest de verlichting niet verblindend zijn voor de gasten, waardoor wij extra goed gekeken hebben naar een lage UGR-waarde’’.  
 
 

De prachtige armaturen alsmede het kleurgebruik van de lichtbronnen zorgt voor een frisse maar ook gezellige uitstraling. ‘‘Voor de hoofdverlichting is er gekozen voor compacte zwarte Lumiko B-Trackspot, 7W, 650 lumen, 2700K en voor de detailverlichting is er gekozen voor de Bolero LED module, 7W, 700mA, 650 lumen, 2700K. Bij deze lichtkeur komt het strakke design het beste tot zijn recht. De spots zijn allemaal comfort uitgevoerd, wat betekent dat de spot wat dieper ingebouwd is, zodat de totale directe verblindingshinder(UGR-waarde) lager is. Hierdoor geeft de verlichting geen verblinding vanuit het gezichtsveld van de klant’’, vervolgt Miac.
 

De uitdaging was hier om in het mooie bruine café de sfeer te behouden en de klant is blij met het mooie resultaat. ‘‘Een mooi resultaat waarbij de verlichting de juiste toevoeging is aan de sfeer in het prachtige restaurant en daarbij zo minimalistisch mogelijk geïmplementeerd is, wat uitermate goed gelukt is”, aldus Miac. 
Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden