Een energieke werkomgeving: Joinuz en Klemko slaan de handen ineen

Joinuz, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het detacheren van personeel, wilde graag de werkomgeving van haar medewerkers verbeteren door middel van een duurzame verlichtingsinstallatie op hun nieuwe locatie in Apeldoorn. In samenwerking met Bas Mooijman van Mooijman Allround en Klemko heeft Joinuz nu een geavanceerde verlichtingsoplossing met Lumiko Luna downlighters en sensoren, welke aansluit bij de wens voor een lichte en warme werkomgeving.

Dankzij hun veelzijdigheid zijn de Lumiko Luna downlighters de perfecte vervanging voor de bestaande 2x 36Watt PL downlighters. Met behulp van de verschillende pasringen konden vrijwel alle bestaande gatmaten zonder problemen worden overbrugd. Bovendien zorgt de diffuse lens ervoor dat het licht hoger op de muren wordt geprojecteerd, wat leidt tot minder schaduwvorming aan de bovenkant van de muren,” aldus Joeri van der Kaaij, accountmanager voor LED- en lichtbesturingen bij Klemko. Met hun 3000K lichtkleur bieden de witte armaturen een warme en energieke uitstraling.De verlichting geeft een energieke sfeer waarin het personeel met enthousiasme kan werken. “Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en de manier waarop we de gangen en het vloeroppervlak goed hebben verlicht. Het was een uitdaging om de wensen van Bas te combineren met de algehele uitstraling van de werkomgeving, maar we zijn erin geslaagd om een perfecte balans te vinden,” aldus Joeri van der Kaaij.

Er is gebruik gemaakt van de 870580 sensoren van Klemko om extra energie te besparen. Deze geavanceerde aanwezigheidssensoren hebben een detectieveld van maximaal 80 m² vloeroppervlak, waardoor het licht automatisch aan en uit gaat afhankelijk van de aanwezigheid van mensen in de ruimte. Met behulp van een verdeelstekker (870589) kunnen in totaal 3 sensoren (1 master + 2 slaves) op een schakelblok worden aangesloten, waardoor het totale detectieveld van 80 m² tot 240 m² kan worden uitgebreid. Dit betekent dat een groot gebied verlicht kan worden met slechts een paar sensoren.
 

Het verlichtingssysteem van Lumiko is niet alleen energiezuinig en kosteneffectief, maar het biedt ook veel voordelen op het gebied van gemak en comfort. Met de geïntegreerde sensoren hoeft het personeel niet langer handmatig het licht aan en uit te schakelen, waardoor er meer tijd en energie wordt bespaard. Bovendien zorgt de kleurrijke tint van het licht voor een aangename en stimulerende werkomgeving, wat het welzijn en de productiviteit van het personeel ten goede komt.

Het project is een mooi voorbeeld van hoe innovatieve verlichtingsoplossingen kunnen bijdragen aan een betere werkomgeving en een hogere productiviteit.

 
Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden