De nieuwe populaire universele tweedraads led dimmer

De nieuwe populaire universele tweedraads led dimmer
Perfect uw led verlichting dimmen? Gemakkelijk bestaande verlichting vervangen? Om de keuze voor de juiste dimmer makkelijker te maken heeft Klemko de nieuwe universele tweedraads led dimmer D-PAF200-LED ontwikkeld.Bij het overstappen op led is de dimbaarheid altijd een belangrijk onderwerp. De nieuwe universele dimmer sluit u tweedraads aan en is voorzien van slimme software die fluctuaties in de spanning herkent en zich automatisch aanpast. Hierdoor kan de gebruiksvriendelijke dimmer (D-PAF200-LED) ledverlichting in retrofit en uitvoeringen met een externe driver die geschikt zijn voor fase afsnijding perfect terug dimmen.

Om het ideale dimniveau verder af te stemmen is de universele dimmer voorzien van een traploze naregeling om het minimum vermogen tussen de 5% en 30% vast in te stellen. Bovendien is de populaire dimmer geschikt voor de meest gebruikte afdekmaterialen met de 4mm as in combinatie met de 6mm adapter.
 
Bij Klemko gaat het ontwikkelen van een nieuw product om de oplossingen die het u biedt. Hierbij staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Alle producten van Klemko zijn leverbaar via de elektrotechnische groothandel.

Wilt u de dimmer in het echt ervaren, maak dan nu vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding in het Klemko Led Applicatie Centrum (KLAC).
 
Hier gaat u rechtstreeks naar de populaire universele dimmer.

 
Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden