Nieuws

Stekerbaar installeren

Stekerbaar installeren

Wij denken graag met u mee om uw installatie sneller en efficiënter te maken, door het toepassen van onze stekerbare oplossingen. Of u nu kiest voor Wieland GST18, Wago Winsta of Wago Winsta RD connectoren (Winstalleren), bij ons bent u aan het juiste adres. 
COVID-19 maatregelen bij Klemko

COVID-19 maatregelen bij Klemko

Ook bij Klemko wordt het dagelijkse werk beïnvloed om het COVID-19 virus zoveel mogelijk te temmen. Wij hebben verschillende maatregelen getroffen om de gezondheid van onze medewerkers zoveel mogelijk te garanderen en u onverminderd te kunnen blijven voorzien van onze producten.
Het nieuwe gezicht van Klemko

Het nieuwe gezicht van Klemko

De elektrotechniek is voortdurend in beweging. Dat biedt prachtige kansen, elke dag weer. Wij zorgen er graag voor dat u zich volledig op uw kernactiviteiten kunt richten. Zo staat er niets u in de weg om te excelleren in uw vak, met ons als altijd aanwezige partner op de achtergrond. 
Samen klaar voor de toekomst

Samen klaar voor de toekomst

De innovaties in de elektrotechniek staan nooit stil. Wij als producent van elektrotechniek weten dat maar al te goed. Als je er niet iedere dag intensief mee bezig bent zoals wij, is het soms lastig om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Daarom delen wij door middel van trainingen onze kennis graag met professionals die, net als de vooruitgang, nooit stil staan.
Klemko sponsort Clean2Antarctica

Klemko sponsort Clean2Antarctica

Klemko gelooft in duurzaamheid. Daarom zijn wij samen met onze partner de Technische Unie sponsor geworden van Clean2Antarctica. Clean2Antarctica is een initiatief om mensen te laten inzien dat afval geen last maar een waardevolle grondstof is. De Technische Unie is de hoofdsponsor van dit duurzame initiatief. Klemko steunt Clean2Antarctica via haar partner de Technische Unie. 
Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden