Nieuws

Klemko Wooninspiraties RTL 4 zaterdag 2 oktober 2021 ca. 12.30uur

Klemko Wooninspiraties RTL 4 zaterdag 2 oktober 2021 ca. 12.30uur

Wij blijven altijd onze producten op het gebied van led en lichtbesturingen ontwikkelen en daarom introduceren wij nu in het KLAC onze nieuwste Lumiko modulair spots! Ervaar nu de invloed van licht op sfeer, emotie en gedrag in het KLAC.

Stekerbaar installeren

Stekerbaar installeren

Wij denken graag met u mee om uw installatie sneller en efficiënter te maken, door het toepassen van onze stekerbare oplossingen. Of u nu kiest voor Wieland GST18, Wago Winsta of Wago Winsta RD connectoren (Winstalleren), bij ons bent u aan het juiste adres. 
COVID-19 maatregelen bij Klemko

COVID-19 maatregelen bij Klemko

Ook bij Klemko wordt het dagelijkse werk beïnvloed om het COVID-19 virus zoveel mogelijk te temmen. Wij hebben verschillende maatregelen getroffen om de gezondheid van onze medewerkers zoveel mogelijk te garanderen en u onverminderd te kunnen blijven voorzien van onze producten.
Het nieuwe gezicht van Klemko

Het nieuwe gezicht van Klemko

De elektrotechniek is voortdurend in beweging. Dat biedt prachtige kansen, elke dag weer. Wij zorgen er graag voor dat u zich volledig op uw kernactiviteiten kunt richten. Zo staat er niets u in de weg om te excelleren in uw vak, met ons als altijd aanwezige partner op de achtergrond. 
Samen klaar voor de toekomst

Samen klaar voor de toekomst

De innovaties in de elektrotechniek staan nooit stil. Wij als producent van elektrotechniek weten dat maar al te goed. Als je er niet iedere dag intensief mee bezig bent zoals wij, is het soms lastig om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Daarom delen wij door middel van trainingen onze kennis graag met professionals die, net als de vooruitgang, nooit stil staan.
Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden