Canalit antraciet aircokanalen

Het project betreft de complete afwerking van een airco installatie met antraciet grijze (RAL7016) aircokanalen met bijpassende hulpstukken. Het project is mede mogelijk gemaakt in samenwerking met installateur Airco Twente en Jan Luring van Voordeel Elektra uit Hengelo (OV).

De antraciet grijze kleur kanalen zorgt voor een moderne afwerking tegen donkere gevels of ondergronden en wordt esthetisch als minder storend ervaren dan met witte airco kanalen, wat een lang gekoesterde wens is van veel airco en koeltechniek installateurs. Daarnaast is deze kleur minder gevoelig voor UV verkleuringen en grauwe aanslag in vergelijking tot zwarte buiten goten.

Dankzij de nauwe samenwerking van Jan Luring & Sander Pronk (Accountmanager Klemko Aansluit- en Installatietechniek) verliep het project gestroomlijnd en werd Airco Twente voorzien van een snelle levering.

Naast de snelle levering blijven onze producten tot montage schoon en onbeschadigd, doordat de kanalen in de stevige Canalit beschermfolie verpakt zijn. Normaal gesproken raakt zo’n 30% van dit soort installatie materialen beschadigd waardoor het onbruikbaar is en weggegooid moet worden. Dit levert niet alleen de groothandel en de installateur een flinke besparing op, ook het milieu heeft er baat bij.

Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden