Aansluittechniek

In het zeer uitgebreide Klemko programma vindt u hoogwaardige producten voor het aansluiten en verwerken van elektrodraad en –kabel. Het biedt vrijwel alle standaard items waaraan de markt en u als vakman behoefte heeft.

Het aanbod aansluitmaterialen omvat onder meer (on)geïsoleerde kabelschoenen in allerlei uitvoeringen en maten, (on)geïsoleerde adereindhulzen en modulaire stekkers. Tevens leveren wij BNC-connectoren en F-connectoren, isolatietapes, rektulen,  bundelbanden en krimpkousen. Bovenstaande producten zijn ook verkrijgbaar in zorgvuldig samengestelde assortimentskisten. U verwerkt de aansluitmaterialen en kabels met onze, in de praktijk bewezen, handgereedschappen. Ze zijn van de kwaliteitsmerken Klemko (Blue-Grip) en Pressmaster. Het Klemko-programma biedt ook machinale verwerkingsgereedschappen. Deze zijn leverbaar met knip-, strip- en krimpfuncties in een elektrische, hydraulische of pneumatische uitvoering.

Klemko garandeert een snelle levering (uit voorraad), daarnaast bestaat echter ook de mogelijkheid om producten op maat te leveren. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en levertijden.

Artikelklasse (ETIM)
Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden