Klemko opent het KLAC

Klemko levert al decennia lang innovatieve producten in aanwezigheidsdetectie, aansluittechniek, LED verlichting en Domotica, geheel ontwikkeld vanuit de wensen van de elektrotechnisch installateur en industrie.

Naast een innovatieve collectie zorgen de adviseurs van Klemko dat het kennis niveau van de keten partners op peil blijft door trainingen te geven bij; de installateur, de groothandel en in het nieuw geopende Klemko Led Applicatie Centrum.

Het Klemko Led Applicatie Centrum, ook wel KLAC genoemd, is met zijn ruim 400 m2 de perfecte locatie voor groothandel, installateur en adviseur om samen met klanten te ervaren wat licht doet. Met slimme oplossingen in presentie melding, daglicht afhankelijk en presentie afhankelijk dimmen kunnen er enorme besparingen gerealiseerd worden, zonder aan comfort en beleving in te boeten.Het KLAC toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van LED, aanwezigheidsdetectie, domotica en aansluittechniek in diverse settings zoals horeca, kantoor, retail en magazijn.

In het KLAC gaat Klemko echter verder dan alleen de beleving van het licht en de besparingen die gerealiseerd kunnen worden. Meedenkend met de installateur geeft het KLAC ook inzicht in de juiste manier van installeren van LED armaturen en sensoren, alles met het juiste gereedschap... uiteraard !

Door als partner met de installateur, industrie en groothandel op te trekken helpen wij onze partners omzet te realiseren, een manier van werken die zich de afgelopen 80 jaar meer dan bewezen heeft.

Naam *:
Adres *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:

* = Verplichte velden