Projecten

Detectie regelt verlichting in Faculteit Educatie HAN, Arnhem

Nieuwe sensor

Klemko regelt verlichting in Faculteit Educatie HAN

Duurzaamheid in de overtreffende trap. Dat wil de nieuwbouwcampus zijn. We hebben het dan over het onderkomen van de Faculteit Educatie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In dit streven past de toepassing van een uitgekiende regeling van de binnenverlichting.

...lees verder... ▶


Happy, inspirerend en persoonlijk met verlichting op maat

Happy, inspirerend en persoonlijk met verlichting op maat

Happy, inspirerend, persoonlijk: dat zijn de uitgangspunten voor de uitstraling van de nieuwe Vitaminstore in Hoofddorp. “Goede verlichting levert een grote bijdrage aan het succes van een winkel.” vindt Gert van Beek, vestigingsmanager van YESSS Haarlem. Samen met Manon Otten en Charlotte van Lent van Vitaminstore ging hij op zoek naar de perfecte verlichting passend bij de visie en de duurzaamheids-doelstellingen van de keten.
 
‘LED-verlichting zorgt voor juiste sfeer’

‘LED-verlichting zorgt voor juiste sfeer’

 
Een winkelpand dat onvoldoende verlicht is, lijkt van buitenaf al snel gesloten. Zeker in de donkere dagen van het jaar kan dit potentiële klanten – en dus omzet kosten. Zonde en onnodig, ondervond onder andere Connect Hearing in Hilversum. De gehoorspecialist liet onlangs een lichtplan op maat maken dat de winkel niet alleen een frisse look geeft, maar waarmee tevens bespaard wordt op energie- én onderhoudskosten.
 
Naam *:
Adres *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:

* = Verplichte velden