Nieuws

Klemko bij Light and Building

Klemko bij Light and Building

Light + Building is de grootste vakbeurs voor licht en bouwtechniek in de wereld. Tijdens deze beurs die plaatsvindt in Frankfurt am Main van 18 tot 23 maart 2018, komt de gehele elektronica branche van Europa bijeen om de nieuwste trends en technologieën te presenteren.
 
Samen klaar voor de toekomst

Samen klaar voor de toekomst

De innovaties in de elektrotechniek staan nooit stil. Wij als producent van elektrotechniek weten dat maar al te goed. Als je er niet iedere dag intensief mee bezig bent zoals wij, is het soms lastig om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Daarom delen wij door middel van trainingen onze kennis graag met professionals die, net als de vooruitgang, nooit stil staan.
Klemko sponsort Clean2Antarctica

Klemko sponsort Clean2Antarctica

Klemko gelooft in duurzaamheid. Daarom zijn wij samen met onze partner de Technische Unie sponsor geworden van Clean2Antarctica. Clean2Antarctica is een initiatief om mensen te laten inzien dat afval geen last maar een waardevolle grondstof is. De Technische Unie is de hoofdsponsor van dit duurzame initiatief. Klemko steunt Clean2Antarctica via haar partner de Technische Unie. 
Naam *:
Adres:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden