Loop- en fietsbrug in Woudrichem voorzien van sfeervolle oriëntatie verlichting

Bij de historische gemeentelijke passantenhaven in Woudrichem heeft Lumiko een drijvende loop- en fietsbrug, waar men aan beide kanten af kan meren, voorzien van sfeervolle oriëntatie verlichting.

Accountmanager Leo van Aken: “Vanuit de gemeente Woudrichem kwam de vraag of wij de drijvende loop- en fietsbrug wilden voorzien van oriëntatie verlichting. De uitdaging hierbij was dat de loop- en fietsroute voldoende verlicht werd zonder verblindend te zijn. Omdat de drijvende brug omringd is met water kan de weerspiegeling van het licht in het water zorgen voor een verblindend effect.
 


Om de loop- en fietsbrug te verlichten heeft gemeente Woudrichem gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ledverlichting van Lumiko. Leo van Aken: “Door het aanbrengen van 40 Titus ledspots is de oplossing gevonden voor het zorgen voor een veilig verlichte loop- en fietsbrug met een sfeervolle uitstraling in de haven.Er is gekozen voor de Titus vloerspot, die met zijn inbouwdiepte van slechts 10 mm speciaal is ontwikkeld voor inbouw in vloertegels, steigers en overige vloeren. “De parallel aangesloten 40 ledspots hebben een totaal vermogen van 10 Watt, wat betekent dat de hele brug met maar 10 Watt wordt uitgelicht. Dat is fantastisch laag qua energieverbruik en de spots hebben een levensduur van maar liefst 50.000 branduren, waardoor de spots levenslang meegaan, aldus Leo van Aken.
 

De spot is volledig waterdicht (IP68) in zijn luxe behuizing van edelstaal (RVS316) en met een laag vermogen van 0,25W of 0,75W is de spot perfect voor toepassingen in badkamers of als oriëntatieverlichting in tuinen of opritten. De hoge kwaliteit behuizing zorgt ervoor dat de spot overloopbaar en overrijdbaar is tot max. 2 ton.

Meer weten over de Titus ledspot?

867502 - VLOERSPOT WW-OD


 
Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden