Aansluittechniek


De juiste verbinding
zorgt voor een
goed contact.
Naar productgroep

Lichtbesturingen


Zorgeloze besparing
met optimaal comfort
Naar productgroep

LED & Licht


Bespaar met
perfect licht,
in elk project.
Naar productgroep

Installatietechniek

Sterk en betrouwbaar, 
schoon en beschermd.

 
Naar productgroep

   Klemko Techniek B.V. Nederland
   Tel: 088 0023300
   E-mail: info@klemko.nl

   Bezoekadres:
   Nieuwegracht 26
   NL-3763 LB Soest
   Nederland

   Postadres:
   PO BOX 505

   NL-3760 AM Soest
   Nederland

Luxe villa’s met een bijpassend lichtbeeld

Op steenworp afstand van het authentieke vissersplaatsje Arnemuiden en het middeleeuwse stadje Veere, omsloten door het Veerse Meer, de Noordzee en de Westerschelde, worden prachtige vakantiehuizen gerealiseerd door Harbour Village.
Kroneman Installatietechniek is naast o.a. de dakbedekking en de riolering tevens verantwoordelijk voor de installatie van Lumiko led-spots in deze villa’s.

...lees verder... ▶


Samen vooruit met CANALIT

Er zijn altijd mogelijkheden om elkaar te helpen om slimmer, efficiënter en duurzamer te werken. Met die gedachte is CANALIT ruim 30 jaar geleden begonnen om oplossingen te zoeken voor problemen die als vanzelfsprekend werden beschouwd. Altijd met de installateur en groothandel als uitgangspunt.

...lees verder... 

Nieuw Unicum vernieuwt met ledverlichting

Verscholen in de duinen van Zandvoort ligt het complex van zorginstelling Nieuw Unicum. Het gebouw is onlangs voorzien van ledverlichting, onder meer in de zogeheten Brink: de centrale overdekte ruimte met een koepelvormig gewelf. In het plafond van deze koepel zijn PL downlighters vervangen door led downlighters in combinatie met de nieuwste lichtbesturingstechnieken.span>

...lees verder... ▶


Snel aan de slag met ledverlichting

Met de ledspots van Lumiko kunt u 20W en 35W halogeenverlichting perfect vervangen in zowel lichtbeeld als lichtkleur. Nu wordt het nog makkelijker om te verduurzamen met de vier nieuwe led-kits van Lumiko. Deze sets bevatten alles wat u nodig heeft om ledverlichting aan te sluiten: spots, connectorblokjes en een bijpassende driver met netsnoer.

...lees verder...

Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:

* = Verplichte velden