COVID-19 maatregelen bij Klemko

COVID-19 maatregelen bij Klemko
 
Ook bij Klemko wordt het dagelijkse werk beïnvloed om het COVID-19 virus zoveel mogelijk te temmen. Wij hebben verschillende maatregelen getroffen om de gezondheid van onze medewerkers zoveel mogelijk te garanderen en u onverminderd te kunnen blijven voorzien van onze producten.
 
Betrouwbaar blijven leveren
Bedrijven waarmee wij zaken doen kennen ons als een betrouwbare leverancier en ook nu houden wij deze reputatie hoog. De afgelopen tijd hebben wij onze voorraden geleidelijk verhoogd zodat u kunt blijven rekenen op de artikelen die u nodig hebt. Om ervoor te zorgen dat dit zo lang mogelijk zo blijft kunt u ons helpen door contact met ons op te nemen als u grotere afnames nodig heeft dan normaal.
 
Service en advies
Wij delen onze kennis graag met u om samen tot oplossingen te komen. Door de COVID-19 maatregelen is onze telefonische klantenservice echter minder ruim bemand dan normaal. Om iedereen zo snel en goed mogelijk te kunnen voorzien van advies vragen wij u daarom om niet-urgente vragen te mailen naar info@klemko.nl in plaats van ons te bellen. Onze accountmanagers zijn onverminderd goed bereikbaar voor advies via hun eigen mail of via hun mobiele telefoon.
Uw succes is ons succes
In deze onzekere tijden is ieder behaald succes van groot belang. Door samen maatregelen te treffen en goed te blijven communiceren zorgen we voor resultaat en tevreden klanten. Hoe dan ook.
Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden