Accountmanager Export (m/v)

Wij zoeken een Export accountmanager (m/v) 40 uur

De accountmanagers van Klemko en Maskate zijn het visitekaartje van het bedrijf en zijn de belangrijkste schakel in het commerciële traject. Je bent werkzaam binnen Duitsland en België en minimaal 2 weken per maand van huis. het telefonisch maken van afspraken bij bestaande relaties en prospects.

Je hoofdtaken zijn:
  • Bezoeken van bestaande relaties en prospects;
  • Pro actief verkopen van het productassortiment;
  • Passende oplossingen adviseren bij de uitdagingen van de klant;
  • Het detecteren van trends en kansen in de markt;
  • Maken en opvolgen van offertes;
  • Deelnemen aan beurzen in binnen- en buitenland (ca. 2-4 keer per jaar).
Als export accountmanager onderhoud je de contacten met de klanten in het buitenland. Je denkt actief mee over het te voeren assortiment technische innovatieve elektrotechnische producten en tevens stimuleer je de verkoop. Je werkt offertes uit en hebt geregeld overleg met de directie en de salesmanager. 2-3 x per jaar ben je aanwezig op beurzen in o.a. Nederland en Duitsland. Maandelijks neem je deel aan de sales-vergadering waarin de voortgang wordt geëvalueerd.

Daarnaast is het van belang dat jij je herkent in volgend profiel:
  • HBO werk- en denkniveau verkregen middels opleidingen, affiniteit met elektrotechniek;
  • Affiniteit met commercie en verkoop;
  • Goede communicatieve vaardigheden.
Wij bieden een werkomgeving waarin de focus ligt op resultaatgericht samenwerken; een informele stijl van werken met duidelijke afspraken over de te bereiken doelen; een organisatie die ruimte biedt voor (persoonlijke) ontwikkeling en bij gebleken geschiktheid kansen om door te groeien.

Klemko Techniek B.V. en Maskate B.V. zijn producent en distributeur van oplossingen in lichtbesturingen, led en installatietechniek. Door innovatieve en energiezuinige oplossingen te combineren met betrouwbare dienstverlening helpen wij onze klanten slimmer, efficiënter en duurzamer te werken. Onze belangrijkste doelgroep is de elektrotechnische installateur. Wij leveren uitsluitend via de groothandel en we zijn gevestigd te Soest.

Interesse:
Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Stuur dan een motivatiebrief, een C.V.,
eventuele referentiebrieven en een recente pasfoto naar pz@klemko.nl.
Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden